FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Aboubakar’a üç puan aldı 2-1

Süper ligin 29. Haftasında Gaziantep Futbol kulübünü Vodafone Park’ta konuk eden Beşiktaş, rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen galip gelmeyi başardı. Karşılaşmada siyah beyazlı ekibin gollerini 15 ve 72. Dakikalarda Vincent Aboubakar attı. Konuk ekibin tek golünü Dicko 90’(P) attı. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 60’a çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna tekrar oturdu.

06 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Aboubakar’a üç puan aldı  2-1

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada Gaziantep Futbol kulübünü konuk eden Beşiktaş rakibi karşısında ilk yarının hemen başında 15. Dakikada  Vincent Aboubakar’ın ilk golü ile öne geçmeyi başardı. Gaziantep futbol kulübünün yaptığı atakları savunması ile keserek , rakibine pozisyon vermemeye çalışan Beşiktaş ilk yarıyı bu skor’a tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına bu kez ii başlayan ekip konuk ekip Gaziantep futbol kulübü oldu. Orta sahada üstünlüğünü eline geçirdiği dakikalarda bu üstünlüğü forvet hattına taşıyamayan konuk ekip istediği pozisyonlara da girmekte zorlandı. Karşılaşmada yine golcü oyuncu Vincent Aboubakar söyledi ve 72. Dakikada attığı ikinci golü ile farkı ikiye çıkartmayı başardı. Karşılaşmada son sözü 90.dakikada Penaltı golü ile Dİcko söyledi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Beşiktaş üç puanı hanesine yazdırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ