FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş 15 yıl sonra 4-3

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig’in 10. haftasında kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlılar mücadeleyi 4-3 kazanarak Kadıköy’de 15 yıl sonra galibiyet aldı. Beşiktaş’ın gollerini Aboubakar, Necip Uysal ve N’Sakala kaydetti. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş’ın puanı 16’ya yükseldi. Fenerbahçe ise 20 puanda kaldı.

29 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş 15 yıl sonra 4-3

 

2020 yılının son derbisinde adeta nefesler kesildi.  Üst üste gelen goller, sevinçler, üzüntüler,  ve 15 yıl sonra aynı skorla gelen galibiyetle Beşiktaş haftayı üç puanla kapadı.  Güçlü rakibi karşısında sahadan üç puanla ayrılan siyah seyazlı ekip,  maç sonunda da taraftarı varmış gibi misafir takım taraftarının olduğu yere gelerek galibiyetin sevinçini doyasılaya yaşadı.

4. dakikada Beşiktaş öne geçti. Rakip yarı alanın ortalarında topu kontrol eden Larin, soldan bindiren Aboubakar’ı gördü. Bu oyuncunun ceza yayı üzerinde Lemos’tan sıyrıldıktan sonra sol ayağıyla sert şutunda top ağlara gitti: 0-1.

20. dakikada Beşiktaş farkı 2’ye çıkardı. Sağdan topu kontrol eden Ghezzal’ın altıpasın önüne ortasına iyi yükselen Aboubakar’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-2.

34. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Hücum yönünün sağından Sosa’nın kullandığı köşe vuruşuna penaltı noktasında iyi yükselen Tisserand’ın kafa vuruşunu Cisse ayağıyla tamamladı ve topu filelere gönderdi: 1-2.

53.dakikada gelişen Beşiktaş atağında cezaalanna gelen topa iyi bir kafa vuruşu yapan necip durumu 1-3 yaptı

Dakika 68.’de  Beşiktaş cezaalanı içinde oluşan karambolde topu en son vuran Ozan Tufan farkı bire indirmeyi başardı.  2-3

Siyah-beyazlılar 88. dakikada N’Sakala ile durumu 4-2 yaptı. Son sözü 90+7. dakikada Ozan Tufan penaltıdan söyledi Beşiktaş sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı.

EN SON 15 YIL ÖNCE

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında Kadıköy’de en son 17 Nisan 2005 tarihinde 4-3’lük skorla kazanmıştı. Siyah beyazlılar 15 yıl aradan sonra yine aynı skorla kazandı.

YÖNETİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜ KADIKÖY’DE

Beşiktaş yönetimi Fenerbahçe deplasmanında takımı yalnız bırakmadı. Son birkaç gündür sürekli Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek takıma moral veren başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin büyük bölümü Kadıköy’e geldi ve takımı destekledi.

“AD10S” TİŞÖRTÜYLE İLE ISINDILAR

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesinde ısınmak üzere sahaya üzerinde Diego Armando Maradona’nın fotoğrafının bulunduğu tişörle çıktı. Sarı lacivertlilerin giydiği tişörtün üzerinde ayrıca “AD10S” yazısı da yer aldı.

Öte yandan mücadele başlamadan önce Maradona için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ