FotoGool

SON DAKİKA

Bazen öyle şeyler vardır ki üst üste gelir. Bazı şeylerin izahı, anlatımı yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig’de oynanılan ve kaybedilen  Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Terim  “Tabii ki 65 dakika Trabzonspor’a karşı 10 kişi oynamak bu havada çok kolay değil. Esasında herkes çok önemli bir maç kaçırdı. 30. dakikaya kadar iki taraf da birbirine üstünlük sağlamaya çalışıyordu, gayet zevkli bir mücadele vardı. Feghouli kendinden beklemediğimiz bir şekilde, aklımızda olmayan bir şey yaptı. Trabzonspor’u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bazen öyle şeyler vardır ki üst üste gelir. Bazı şeylerin izahı, anlatımı yok.” diye konuştu.

06 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Bazen öyle şeyler vardır ki üst üste gelir. Bazı şeylerin izahı, anlatımı yok

Geriye kalan haftalarda takım olarak en iyi şekilde sezonu bitirmeye çalışacaklarını dile getiren Teknik Direktör Fatih Terim, “Buradan sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum. Biliyorum ki, sevinçlerimiz kadar üzüntülerimiz de derinde. Onlar bizi affetsinler bu sene; ama her şeye rağmen inanmış arkadaşlarla gemiyi kıyıya yanaştırmaya çalışacağız. Aklımızda ne yoksa o geliyor başımıza. Allah beterinden saklasın. Olmayan işler bazen böyle üst üste gelebilir. Bu sene de öyle oluyor. Çok iyi oynanacak bir maç hiç alakası yokken başka türlü oynanıyor. Feghouli’nin atılması çok haklı, hiç itiraz yok. Arkadan ayağına basan oyuncu atılır mıydı, atılmaz mıydı? Bizde zaten atılmaz. Ona bir yorum yapmayayım ben. Cüneyt hoca yanını gösteriyor. Demek ki öyle oldu; ama kırmızı kart haklı orada bir sıkıntı yok.” dedi.

Terim , kalan maçlar sonunda Şampiyonlar Ligi şansımızın sorulması üzerine şu şekilde yanıt verdi:

“Gemiyi en sağlıklı şekilde limana yanaştırmaya çalışacağız. Saracchi’nin de arka adalesi çekti, onu da çıkarttık. Zaten çift sarı kartı var. Biz sonuna kadar elimizden gelen her şeyi yapıp kovalayacağız. Diğer takımlar da bize yetişti. İşimiz daha zorlaştı. Biz Galatasarayız, olmadık günlerde olmayan işler yapabiliriz. Yaptık, yapmalıyız da. Ümit ederim her türlü melanet bu senede kalır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ