FotoGool

SON DAKİKA

BAŞKAN YILMAZ’DAN DEĞİRMENKÖY’E FUTBOL SAHASI MÜJDESİ

20 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN DEĞİRMENKÖY’E FUTBOL SAHASI MÜJDESİ

Değirmenköy mahallemizde, sağlıksız ve kullanışsız bir şekilde faaliyet gösteren Futbol Sahasının, spora ve sporcuya yakışır bir hale getirmek adına yeni baştan yapılacağının müjdesini vermek istiyorum.

Kısa sürede başlanacak proje kapsamında; 1000 seyircili çelik portatif tribünü, 4’lü sporcu soyunma odaları, Aydınlatmalar, FİFA Qualty belgeli nizami sentetik çim yüzeyli sahayı sizlere hediye edeceğiz.
Böyle güzel bir tesisin Silivri’mize kazandırılmasında sağladıkları katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Silivri Kaymakamımız Sayın Ali Partal’a ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mutlu Bozoğlu’na teşekkür ederim.
Amatör spor kulüplerimizin maçlarını oynayabileceği ve antrenmanlarını yapabileceği Değirmenköy Futbol Sahasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ