FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir’in gücü yetmedi 3-4

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Medipol Başakşegir sahasında Alman ekibi Leipzig’i ağırladı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan zorlu karşılaşma konuk takımın 4-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Başakşehir’de İrfan Can Kahveci attığı 3 golle gecenin yıldızı olmayı başardı. Medipol Başakşehir bu skorla gruptan çıkma şansını yitirdi.

02 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir’in gücü yetmedi 3-4

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Başakşehir, sahasında Leipzig’e ile 4-3 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Maça milli futbolcumuz İrfan Can Kahveci attığı 3 golle damga vurdu. Leipzig’in golleri Poulsen, Mukiele, Dani Olmo ve Sörloth kaydetti.

Karşılaşmanın 26. dakikasında Sabitzer ceza sahası dışından şutunu attı. İçeride bulunan Poulsen’e çarpan top ardından Martin Skrtel’e ve sonrasında yine Poulsen’e çarptı ve kontrpiyede kalan Mert Günok’un yanından top ağlarla buluştu: 0-1.

Leipzig, temsilcimiz Başakşehir karşısında durumu 2-0’a getirdi. Forsberg verkaç yaparak ceza sahasına girdi. Ceza sahanın sağ tarafında müsait pozisyonda olan Mukiele’ye pasını attı. Fransız futbolcu gelişine şutunu attı ve durumu 2-0’a getirdi.

45+3’te temsilcimiz Başakşehir farkı bire indirdi. Sağ kanattan Visca köşe vuruşunu ceza sahası dışında bulunan İrfan Can Kahveci’ye yerden kullandı. İrfan, gelişine şutunu attı ve Başakşehir durumu 2-1’e getirdi.

Leipzig, 66. dakikada Dani Olmo’nun golüyle durumu 3-1’e getirdi. Angelino’nun ara pası sonrası topla buluşan Olmo, Ponck’tan sıyrıldıktan sonra şutunu attı ve topu filelerle buluşturdu.

Başakşehir, 72. dakikada İrfan Can Kahveci’nin attığı golle farkı yeniden 1’e indirdi: 3-2. Milli futbolcu ceza sahası dışından şutunu attı ve topu filelere gönderdi.

İrfan Can Kahveci, 85. dakikada frikikten attığı golle durumu 3-3’e getirdi. Haydi Başakşehir!

Leipzig, 90+2’de tanıdık bir isim olan Alexander Sörloth’un attığı golle durumu 4-3 yaptı.

Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Başakşehir, sahasında Leipzig’e 4-3 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi şansı az da olsa devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ