FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir maçı hazırlıkları devam ediyor

TFF süper lig 29. Haftada grubunda şampiyonluk yarışı yapan Başakşehir’e konuk olacak olan Galatasaray, Florya Metin Oktay tesislerinde teknik direktör Fatih Terim nezaretinde yaptığı çalışma ile bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

24 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir maçı hazırlıkları devam ediyor

İki önemli karşılaşmaya üst üste çıkacak olan Galatasaray’da bu pazar günü deplasmanda Başakşehir,  ardından da  5 Temmuz Pazar günü de  tarihinde de şampiyonluğun diğer bir adayı Trabzonspor’u konuk edecek.  Üst üste ligin zirvesini ilgilendiren karşılaşmada ter dökecek olan sarı kırmızılı ekip, Başakşehir karışılaşmasını hazırlıklarına devam ediyor.  Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana kuvvet çalışmasıyla başlandı.

Daha sonra sınırlı alanda pas çalışması yapıldı.

Ardından dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları oynandı.

Son bölümde ise çift kale oyun gerçekleştirildi.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Takımımız, Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ