FotoGool

SON DAKİKA

Bakan’ın hediyeleri muhtarlara verildi.

Gençlik ve Spor Bakını Dr. Muharrem Kasapoğlu’nun mektubu ile Milli takım formalarının olduğu hediye setleri Çatalca bölgesinde bulunan muhtarlara Çatalca İlçe Gençlik ve spor hizmetleri Müdürü Umut Şenol ve Çalışanlar tarafından Bakan Kasapoğlu’nun selamı ile muhtarlara ulaştırıldı.

25 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Bakan’ın hediyeleri muhtarlara verildi.

İstanbul’un en geniş yüzölçüme sahip olan Çatalca’da bulunan mahalle muhtarlarına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu’nun hediyelerini iletildi.  Çatal a Genclik ve spor hizmetleri Müdürü Umut Şenol ve çalışanlar tarafından 39 muhtara hediyeleri iletildi.  Bakan Kasapoğlu’nun selamı ile hediyelerini alan Muhtarlar Bakan Kasapoğlu’na ve kendilerine hediyeleri getiren Çatalca İlçe Gençlik ve spor hizmetleri Müdürü Umut Şenol ve Çalışanlar teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ