FotoGool

SON DAKİKA

AYAK TENİSİ OYNADILAR

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 32. Hafta karşılaşması olan Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.  Fatih Terim nezaretinde yapılan çalışmada gruplar halinde oyuncular ayak tenisi oynadılar.

10 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
AYAK TENİSİ OYNADILAR

Ankaragücüne konuk olacak olan Galatasaray ,  bu maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.Devam eden bölümde gruplar hâlinde ayak tenisi oynandı.Daha sonra lig maçında tam süre almayan oyuncular interval koşu gerçekleştirdi.Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Son idmandan sonra Ankara’ya gidecek

Sarı kırımızılı ekip,  BU karşılaşmanın hazırlıkların cumartesi günü yapacağı son idmanla tamamlayacak.  Cumartesi günü saat 11’de kendi tesislerinde son çalışmasını yaparak saat 16.00’da  Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Ankara’ya giderek karşılaşma için Başkent’te kampa girecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ