FotoGool

SON DAKİKA

Avcı “Üç puanla dönmek isterdik”

Süper ligi 28 haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Trabzonspor’un bu maçtan üç puanı hedeflediğini fakat bazı olumsuzluklardan dolayı bu maçtan galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduğunu belirten teknik direktör Abdullah Avcı yapılan mücadeleden memnun olduğunu ama daha  iyisin ode yapabilecek güçte olduklarını sözlerine ekledi.  Fenerbahçe sahsında taraftarın çok güzel destek verdiğini sözlerine ekleyen tücrübeli teknik adam kalan 10 maçı da ellerinden gelenin en iyisini yaparak tamamlayacaklarını söyledi.

06 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Avcı “Üç puanla dönmek isterdik”

Fenerbahçe maçını kazanmayı planladıklarını belirten Avcı, “Buna uygun bir kadroyla maça başladık. Oyunun başında zaman zaman top kayıpları yaptık, bazen atakları sonlandırdık. Öne geçtik. Rakipte bir oyuncu kırmızı kart gördü. Bir eksik rakibe karşı oynamak zordur. Rakibin direnci artar. Çok güzel seyirci atmosferi vardı. Geçişleri ya sonlandıracaksın ya da sete geçeceksin. Çünkü geçişi sonlandıramazsan bu kez rakip geçiş oyunu oynuyor. İlk yarıdaki oyun bizi biraz yordu. Kenar ortadan pozisyon verdik. Maç başı planına göre rakibin karşılamasına göre stoperlerden bir tanesini opsiyonda kullanıp mesafeyi kullandırtmak istiyorduk. İki stoperimiz de bunu gayet sağlıklı uyguladılar. İkinci yarıda bu tarz oyunlarda pasın şiddetini daha iyi ayarlaman gerekiyor. Daha hareketli olman lazım. Zaman zaman bunu yaptık, ama zaman zaman da ağırlaşan pas trafiği vardı. Biz bu ligin domine eden, oynayan ve uzak ara önde olan takımlarından biriyiz. Onlar da duran top bekliyordu. Bu fırsatı da iyi kullandılar. O an ben de değişiklik yapıyordum, ikinci golü bulup rahatlamak için. Son bölümde kazanmak için üç değişiklik yaptım. Başından sonuna kadar kazanmayı düşündük, ama kazanamadık. Ligin bitmesine 10 hafta kaldı. İkinci sıradaki takımla 15, üçüncüyle 20 puan farkı var. Ben eksik oyuncu konusunu konuşmam, ama bugün merkezde Marek Hamsik olsaydı oyunun akışı ve hızı çok daha farklı olabilirdi. Gözlerim onu aradı. Oyun olarak zaman zaman memnun olduğum, zaman zaman da olmadığım, heyecanlı bir müsabaka oldu. Kazanmak istiyorduk, ama beraberlikle dönüyoruz. Bir haftayı daha bitirdik. 10 hafta kaldı. Beş maç ve bire bir averajla en yakın rakibimize karşı üstünüz. Ancak daha fazlasını istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ