FotoGool

SON DAKİKA

Avcı “ En erken şampiyon olan takımı olmak istiyoruz”

Süper ilgin lideri Trabzonspor’un , Göztepe karşısında aldığı galibiyetten sonra açıklama yapan bordo mavili kibin teknik direktörü Abdullah Avcı Türkiye liglerinin en erken şampiyonu olan takımı olmak istedikilerini söyledi. Avcı Göztepe karşılaşmasını da değerlendirdi.

13 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Avcı “ En erken şampiyon olan takımı olmak istiyoruz”

Teknik direktör Avcı “Verdikleri pozitif destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ederek sözlerine başlayan Avcı, “Göztepe ligimizin en fazla hava topu mücadelesi yapan, ikinci topu en fazla alan ve kenar ortasını en fazla yapan takımı. Bu veriler ışığında savunmada neler yapacağımızı çalıştık. Hücumda da topa fazla sahip olmak istedik. Göztepe aynı zamanda bir geçiş takımı. İlk yarı oyunun başlangıç sürecinde doğru, istekli ve baskılı bir şekilde oyuna başladık. Girdiğimiz fırsatlar var, ama bunları değerlendiremedik. Rakibi de devreye soktuk. Kenar ortalarda pozisyon hataları yaptık, Ahmetcan’ın çıkardığı pozisyon var. Sonra mağlup duruma düştük. İlk yediğimiz gol faulmüş, şimdi gördüm. Bunlar maç içinde olabiliyor. İlk yarı daha dominant olabilirdik, 2-2 skorla devre arasına girdik. Takım savunması yapan takım olarak alışık olmadığımız durumdu. İkinci yarıya üç değişiklik yaparak başladık. Dorukhan çok doğru tepki verdi. Djaniny özel ve yetenekli bir oyuncu. O da doğru tepki verdi. Trondsen, sakatlıktan çıkmıştı ve fizik olarak yeterli değildi. Yusuf Erdoğan’ı oyuna aldık. Giren oyuncular doğru tepkiler verdi. Daha fazla topa sahip olduk. Tüm oyuncularımız çok doğru tepkiler verdi. Vişça asistler yapıyor, çok iyi savunma yapıyor. Bütün takıma teşekkür ediyorum. Maç öncesi ligin bitmesine 900 dakika kaldığını söylemiştim şimdi 810 dakika kaldı. Ne zaman şampiyon olacağımızı bilmiyorum. Her maçı kazanmak istiyoruz. Akıl, mücadele, taktik, alın teri ve çalışmanın karşılığını alıyorsun. Soyunma odasına huzurlu girdik, bugünü bitirdik. Henüz şampiyon olmadık, kazanarak devam etmek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ