FotoGool

SON DAKİKA

Atakaş Hatay istedi aldı 3-0

Süper ligin 32. Haftasında Milli maç arasından sonra Atakaş Hatayspor’a konuk olan Galatasaray kötü gidişe hattına devam etti. Sarı kırmızılı ekip 5 maçlık periyotta 3 mağlubiyet bir beraberlik ve birde galibiyet aldı. Milli aradan sonraki ilk karşılaşmasında da mağlup olarak camiasını üzdü. Karşılaşmada ev sahibi Atakaş Hatayspor’un gollerini 21’ ve 72’ dakikalarda M.Diouf ve 29’ Ruben Riberio attı. Galatasaray bu önemili deplasmanda özellikle ilk yarıda galibiyeti isteyen bir oyun sergileyememesinin karşılığını 3-0’lık mağlubiyetle aldı.

03 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Atakaş Hatay istedi aldı 3-0

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Atakaş Hatayspor,  konuk ekip Galatasaray’ın ilk yarıdaki etkisiz futbolu ve durgun oyununu iyi kullanmayı başardı. Maçta özellikle ilk 45 dakikada 21.dakikada Diouf ve 29. Dakikada Ruben  Riberio ‘un attığı gollerle ilk yarıyı Galatasaray önünde 2-0 önde kapatan Atakaş Hatayspor ikinci yarıda istedi oyunu sergileyemedi.  İkinci yarıda kadroda yaptığı değişikliklerle sahaya çıkan konuk ekip,  ikinci yarıya damgasını vurdu. Bir copladı pozisyona girmeyi başaran sarı kırmızılı ekibin direncini ilk golün sahibi Diouf kırdı.  Maçın 72. Dakikada attığı golle farkı üçe çıkarttı.

Terim ve Davala Türbinde,  Selçuk İnan ve Şükrü Hanedar  kulübede

Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim ve yardımcı Antrenörü Ümit Davala aldıkları cezadan dolayı Atakaş Hatayspor  karşılaşmasında türbinde yer alırken,  Galatasaray’da kulübeye ayran sonra A takım sportif direktörü Şükrü Hanedar ve Yardımcı antrenörü  Selçuk inan kulübede yer aldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ