FotoGool

SON DAKİKA

Ali Özbek’ten Baklava dopingi

misli.com 3.lig 3.grupta zirve yarışı yapan Çatalcaspor’un oynayacağı Erbaa maçı öncesi eski yöneticisi Ali Özbek , tesislerde teknik direktör Kadir Akbulut’a hoş geldin ziyaretinde bulunarak. Oyunculara bu önemli maç öncesi tatlı ikramında bulundu.

06 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Ali Özbek’ten Baklava dopingi

Çatalcaspor’un eski yöneticisi Ali Özbek,  Çatalcaspor’un oynayacağı Erbaa karşılaşması öncesi teknik heyeti ve oyuncuları tesislerde ziyaret etti.  Teknik direktör Kadir Akbulut’a hoşgeldin diyen Ali Özbek, oyunculara da moral verdi.

Özbek ” Çatalcaspor’da yöneticilik yaptığımız dönemlerde teknik direktör Kadir Akbulut’la çalışama fırsatımız olmuştu. kendisinin takımın başına yeniden gelmesinden dolayı hem kendisini ziyaret ederek başarılar diledim, hemde grupta zirve yarışı takımımıza moral vermek için ziyarette bulundum. Çatalcapor’un hedefine ulaşacağına inanıyorum. Her zaman olduğu gibi ,  bundan sonrada Çatalcaspor’un yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ