FotoGool

SON DAKİKA

ALİ KOÇ İDMANI SEYRETTİ

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 32. Hafta’da kendi sahasında konuk edeceği Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.  Can Bartu tesislerinde yapılan idmanın bir bölümünü kulüp Başkanı Ali Koç’ta seyretti.

09 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
ALİ KOÇ İDMANI SEYRETTİ

Grubunda son olara oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle bittikten sonra bu pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.  Fenerbahçe Can Bartu tesislerinde yapılan idmanda Gençlerbirliği karşısında ilk 11’de maça başlayan oyuncularımız, antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Ali Kaç idmanı seyretti

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçenin yaptığı çalışmanın bir bölümünü kulüp Başkanı Ali Koç’ta seyretti. Bu önemli karşılaşma öncesi  moral verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ