FotoGool

SON DAKİKA

ALBAYRAK SORULARI YANITLADI

Galatasaray kulübü ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basının sorularını yanıtladı. Albayrak Türk futbolunda beyaz bir sayfanın açılması gerektiğini belirterek,  derbi maçı öncesi polemiğe girmeyeceğini belirtirken,  Sağlık bakanlığına seslenerek maçların çok sessiz olduğunu gerekli çalışmaların yapılarak %30, %40 yada locaların açılması gerektiğini ifade ederek sahalarda taraftarı sesinin olması gerektiğini sözlerine ekledi. 

24 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
ALBAYRAK  SORULARI YANITLADI

Albayrak “Maçtan önce böyle bir polemiğe girmek istemiyorum. Biraz önce de dostluktan bahsettik. Birkaç gün sonra oynanacak derbinin öncesinde hakemleri masaya yatırmanın bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Artık Türk futbolu için beyaz sayfalar açma zamanının geldiğini düşünüyorum.”

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, ‘Maçlar ne zaman seyircili oynanacak?’ sorusunu ise “Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Farkındaysanız maçların ne tadı var ne tuzu var. Sadece futbolcuların bağırmaları ve top sesleri tribüne geliyor. Evlerinde milyonlarca insanın da hiç keyif aldığını zannetmiyorum. Bir pandemi dönemindeyiz, ben de ilk yakalananlardan birisi olarak bu işin ciddi riskleri olduğunu göz ardı etmemek lazım. Çok sevdiğim Sağlık Bakanımdan rica ediyorum. %30 olsun, %25 olsun, %40 olsun veya localar olsun. En azından seyirci sesi sahaya yansısın. Futbolcu kardeşlerimiz daha mutlu olsun, daha güzel top sürsün, daha güzel topa vursun. Evlerinde izleyen insanlar da daha keyifli maç izleme zevkine sahip olsun. Önümüzdeki haftalarda bu sorunun da çözüleceğini ümit ediyorum ve dua ediyorum.” şeklinde cevapladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ