FotoGool

SON DAKİKA

Alanya fark attı 4-1

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 31. Hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray’ı konuk etti.  Karşılaşmada ev sahibi Alanyaspor rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyerek sahadan farklı bir galibiyet alarak ayrılmayı başardı. Aytemiz Alanyaspor’un gollerini 43 ve 45+4. Dakikalarda Papiss Cisse , 90+1 Anastasion Bakasetas , 90+6 Mustafa Pektemek atarken ,  konuk ekip Galatasaray’ın tek golünü 45+5. Dakikada Adem Büyük attı.

08 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Alanya fark attı 4-1

Alanya’da oynanan karşılaşmada ev sahibi Alanspor’un skor’daki ezici üstünlüğü gözden kaçadı. İlk yarı biterken bulduğu gollerle ve kalesinde gördüğü golle ilk 45 dakika ev sahibi Alanyaspor’un üstünlüğü ile bitti.  İkinci yarıda beraberliği yakalamak için mücadele eden konuk ekip.  Maçın uzatma dakikalarında yine iki gol yiyerek sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

7 maçtır mağlup

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında oynadığı 31. Hafta karşılaşması öncesi 6 karşılaşmada galibiyet yüzü görememiyordu. Bu karşılaşmadan da mağlup ayrılarak 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılı ekip,1 Mart’ta Gençlerbirliği’ni mağlup eden sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı maçlarda Sivasspor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir ile berabere kalırken, Çaykur Rizerspor, Trabzonspor ve Alanyaspor’a yenildi.

Alanyaspor 5. Sıraya yerleşti

Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle puanını 51’e yükselten Alanyaspor grupta Fenerbahçe’nin üst sırasına çıkarak.,  Galatasaray’ın puan puan ardından 5. Sıraya yükseldi.  Bu karşılaşmadan mağlup ayrılan sarı kırmızılı ekip, 52. Puanda kalarak 4. Sıradaki yerini korudu.

Fotoğraflar: www.fotomac.com.tr

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ