FotoGool

SON DAKİKA

Aktürkoğlu ” İyi başladık, şanssız goller yedik”

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu son 16 tur ikinci maçında, Barcelona karşısında taraftarlarının desteği ile maça iyi başladıklarını ama devamı getiremedikelerini belirterek, kalelerinde gördükleri iki şanssız golle bu önemli karşılaşmadan mağlup ayrılarak UEFA ligine veda ettikleri için üzgün olduğunu belirtti. Aktürkoğlu saha içinde mücadele eden ve saha dışında kendilerine büyük destek veren taraftara da teşekkür etti.

18 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Aktürkoğlu ” İyi başladık, şanssız goller yedik”

Kerem Aktürkoğlu karşılaşmayla ilgili olarak “Çok güzel başladık. Golü de bulduk. Taraftarımızın coşkusuyla daha da istekli oynuyorduk. Yediğimiz iki golü de çok talihsiz goller olarak görüyorum. İlk golü belki de 90 dakika boyunca yaptığımız güzel savunmayı bir anlık konsantrasyon eksikliğiyle hiç kimsenin istemeyeceği şekilde yedik. İkinci golde de zaten sahada 10 kişiydik. Takım arkadaşımız sakattı, dışarıda tedavi oluyordu tam yerleşememiştik. Üzgünüz tabii ki. Buraya kadar geldik. Bundan sonra çeyrek finale kalmak istiyorduk. Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim. Ayaklarına, yüreklerine sağlık. Çok güzel mücadele ettik. Avrupa Ligi’nde Barcelona’ya karşı nasıl oynanabiliyorsa hatta belki de kimsenin beklemediği şekilde çok daha güzel bir futbol oynadık. Sonucu getiremedik, elendik. Taraftarımız da bugün çok büyük destek oldular. Onlara da çok teşekkür ederiz desteklerini eksik etmediler. Rakip takıma da baskıyı hissettirdiler açıkçası. Keşke sonu böyle bitmeseydi. Keşke çeyrek final yolunu biz görseydik. Hayırlısı böyleymiş.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: galatasaray.org

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ