FotoGool

SON DAKİKA

Aktürkoğlu 4 yıllık imzayı attı

Galatasaray , profesyonel futbolcu Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. 4 yıllık anlaşma sağlayan genç oyuncu sarı kırmızılı formayı giydi.

03 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Aktürkoğlu 4 yıllık imzayı attı

21 Ekim 1998 yılında Kocaeli’nde doğan Muhammed Kerem Aktürkoğlu, kariyerine Gölcükspor’da başladı. 2014 yılında Hisareyn’e, 2015 yılınd Medipol Başakşehir’in altyapısına transfer olan futbolcu, 2016 yılında BB Bodrumspor’da bir sezon kiralık forma giydi. Başakşehir Kulübü’ndeki macerası 2018 senesinde biten oyuncu Karacabey Belediyespor’da, geride bıraktığımız 2019-2020 sezonunda ise 24 Erzincanspor’da top koşturdu.

Burada yakaladığı muhteşem çıkışla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, 3. Lig 1. Grup’ta çıktığı 28 maçta 17 kez fileleri sarstı. Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon çıktığı toplam 34 resmi maçta 20 kez fileleri havalandırma başarısını gösterdi.

21 yaşındaki futbolcu Türkiye Milli Takımı’nın U18 ve U19 kategorilerinde de forma giydi.

İmzanın ardından resmi televizyonumuz Galatasaray TV’ye konuşan oyuncu, hayallerinin gerçekleştiğini belirterek Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmek istediğini dile getirdi.

Muhammed Kerem Aktürkoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Galatasaray camiasında olmaktan dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Uzun yıllar Galatasaray camiasına hizmet etmek istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirdim. Zor bir süreçti. Buna öncülük ettiği için başkanıma ve Abdurrahim Başkanıma teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için, Galatasaray camiası için, benim için şampiyonluklarla dolu sezonlar geçer. Galatasaray’ın tarihinde bu zaten mevcut. İnşallah ben de Galatasaray camiasına şampiyonluklar getirebilmeyi, buna yardımcı olabilmeyi çok isterim. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah.

“Stadın atmosferi müthiş. Galatasaray taraftarı ile birlikte atmosfer daha da ateşli oluyor. Bir an önce taraftarlı bir şekilde liglerin başlamasını istiyoruz. Şampiyonluklara, galibiyetlere, maçlara hazırlanıyoruz. İnşallah sonunda da güzel olacağına inanıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ