FotoGool

SON DAKİKA

Ağaoğlu “Allah’ın Bahşedeceği En Güzel Yerdeyim”

Geçtiğimiz günlerde Türkiye futbol federasyonu başkanı nihat Özdemir’in istifasından sonra başkanlık söylentileri çıkan Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklamada başkanlık gibi bir niyetinin olmadığını söyleyerek şöyle devam etti futbol aleminde bir faniye Trabzonlu bir faiz saniye Allahın bahsedecek en güzel yer değil ben en büyük

08 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Ağaoğlu “Allah’ın Bahşedeceği En Güzel Yerdeyim”

Türkiye futbol Federasyonu’nun yapacağı genel kurul öncesi başkanlık için isimlerin geçtiği şu günlerde Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu kendisi ile ilgili federasyon başkanlığına Başkanlığının söz konusu olmadığını şu anda Türk futboluna Trabzonspor kulübü başkanı olarak hizmet ettiğini söyledi. Ahmet Ağaoğlu” futbol aleminde bir faniye Trabzonsporda bir faniye Allahın bahşedeceği en güzel yerlerinden en büyük yerdeyim en onurlu,  yerdeyimde orası Trabzonspor kulübü Başkanlığıdır. Futbol alemin içerisinde , Türk futbol dünyası içerisinde  ben şahsen gönüllü olarak gönüllü olarak Trabzonspor kulübü Başkanlığının ötesinde çok daha farklı bir mevkisi çok daha farklı bunlar ne peşinde olan bir insan değilim ben kulübüme hizmet etmek için futbolun içerisindeyim bunun böyle bilinmesini isterim. Farklı hesaplar olan insanlar varsa onlar bu hesabın peşineden gitsinler,  bu benim sorunum değil ” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ