FotoGool

SON DAKİKA

TFF 1.lig play-off karşılaşmasında İstanbulspor AŞ ilk karşılaşmada 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın rövanşında Esenyurt sahasında Altay’ı konuk etti. karşılaşmada 85.dakikada Deniz Kadah’ın attığı golüne engel olamayan ev sahibi İstanbulspor sahadan mağlup ayrıldı ve play-off’a veda ederken, maçtan galibiyetle ayrılan Altay ilk finalist oldu.

22 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında oynanan karşılaşmada Altay karşısında rövanşta final vizesi arayan İstanbulspor bunda başarılı olamadı. Karşılaşmanın genelinde oyunun temposunu elinde tutmayı başaran sarı siyahlı ekip gol yollarında etkili olamadı. Maçın 85. Dakikadasında yaptığı savunma hatasını iyi değerleniden Deniz Kadar attığı gole konuk ekip Altay’ı öne geçirdi.  Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. Bu sonuçla Altay adını finale yazdırırken, İstanbulspor buraya kadar dedi.

Ecmel Sarıalioğlun’dan oyuncularını alkışladı

TFF 1.ligden Süper lige çıkabilmek için yaptığı mücadele sonrası maçın bitiş düdüğü ile İstanbulspor’lu oyuncuların büyük üzüntü yaşadılar. Maçın bitiş düdüğünden sonra sahadan çıkan oyuncularını protokolde ayağa kalkarak alkışlayan İstanbulspor AŞ Başkanı Ecmel Sarıalioğlu spor camiasının gönlünde yine taht kurmayı başardı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ