FotoGool

SON DAKİKA

Zorlu karşılaşmadan galip çıkmadı 1-1

TFF Süper lig 33. Haftanın kapanış karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, Grupta zirve yarışına ortak olan Fenerbahçe’yi ağırladı. Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ev sahibi Malatyaspor güçlü rakibinden bir puanı almayı başardı. Karşılaşmada Puan kaybına uğrayan Fenerbahçe büyük üzüntü yaşarken, ev sahibi alt sıralardan biraz uzaklaşarak nefes aldı.

08 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Zorlu karşılaşmadan galip çıkmadı 1-1

Yeni Malatya Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 17. Dakikada Enner Valencia’nın attığı golle öne geçen konuk ekip,  bu üstünlüğünü fazla sürdüremedi ve karşılaşmanın 35. Dakikasında Mustafa Eskihellaç’ın attığı gole engel olamadı.  İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle biten maçın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip Yeni Malatyaspor savunmasına ecel terleri döktürdü. Maçın ikinci yarısında daha atak ve daha etkili olan fenerbahçe bol bol pozisyonlara girmesine rağmen istediği galibiyet golünü bulamadı.

Emre yerinde duramadı

Fenerbahçe’nin başında ikinci maçına çıkan Emre Belezoğlu karşılaşma boyuncu oyuncuları uyardı.  Yerinde bir dakika bile duramayan Belezoğlu bazen sinirli, Bazen heyecanlı Bazen’de mutlu pozlar verdi.

Ilıcalı türbinde

Fenerbahçe’ye yakınlığı ile bilinen Medya patronu Acun Ilıcalı bu önemli karşılaşmada Hem Fenerbahçe’yi hemde yakın dostu olan Emre Belezoğlunu yalnız bırakmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ