FotoGool

SON DAKİKA

Sivas galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim Milli maçlar için lige verilecek ara öncesi alınan bu galibiyetin büyük önemi olduğunu belirterek, mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutladı.  zorlu bir deplasman maçından üç puanla döndükleri için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Fatih Terim Arda Turan’ın hakkında da bir kaç kelime etti.

08 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.

Galatasaray’ın Teknik Direktörü  Fatih Terim, “Oyuncularımı kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Sivas’tan bu atmosferde üç puan alabilmek çok kritikti. Rakiplerimiz, bizden önde olan takımlar puan kaybetmişti. Milli arada bazı şeyleri daha rahat yapabilmek için böyle bir morale ve üç puana ihtiyaç vardı. Oyunun 60-65 dakikasını çok iyi oynadık diyebiliriz. En azından iyi futboldan bir tutam örnek verdiğimizi düşünüyorum. Daha farklı olabilirdi. Özellikle 2-0’dan sonra; ama 2-1’den sonra olay başka yöne dönebilirdi. Oyunun her şekline maç içinde hazır olmak lazım. Gerek saha parselizasyonu gerekse saha organizasyonu 1 saat net çok iyiydi. Çok iyi şeyler yaptık. Kritik zamanda, doğru yerde üç puan aldık. Galatasaray pandemi öncesi ve bu sezon başıyla beraber son saniyelerde birçok goller yedi. UEFA’dan oldu. Ayakları kırıldı, sakatlıklar oldu, atılmalar oldu, 10 kişiyle oynandı. Bunların hepsini düşündüğümüzde 2-0’dan sonra 2-1 olmasıyla beraber bazı ufak tefek paniklerin olması çok doğal. Yine mi diye, oyuncunun kafasında böyle bir şey gelişebilir. Sonuç olarak kazanmak güzel bir şey.” diye konuştu.

Arda Turan’ın, kendisinin maçtaki taktiksel anlayışı hakkında yönelttiği övgülere yanıt veren tecrübeli çalıştırıcı “Teşekkür ederim sağ olsun. Çok iyi oynadı Arda. Hem iyi liderlik yaptı hem de çok iyi oynadı. Hatasız diyebileceğimiz bir oyun ortaya koydu. Bu önemliydi. Takım içinde de seviliyor. Ben de buradan kendisini tebrik ediyorum. Duygusal bir an yaşandıysa yaşanacak yer de burasıydı. Hak etti bunu. Bayağı bir sıkıntı çekti. Rabbim sabredene gereğini veriyor. Ben de bugün onun gururla izledim. Kazandıktan sonra birçok şeyi söylemek kolay. Kazandığımız için mutluyum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ