FotoGool

SON DAKİKA

FENERBAHÇE SERİ’NİN PEŞİNDE

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. hafta maçında Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Yarın saat 18.30’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Murat Erdoğan.

06 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
FENERBAHÇE SERİ’NİN PEŞİNDE

Şuanda 49 puana sahip Fenerbahçe, haftaya girilirken 6. sırada bulunuyor. 32 puanı bulunan Gençlerbirliği ise 30 hafta sonunda 12. basamakta yer alıyor.

Fenerbahçe’de  Serdar Aziz kırmızı kart cezasından dolayı başkent deplasmanında forma giyemeyecek. Garry Rodrıgues’in ise sarı kart cezası sona erdi. Vedat Muriqi, Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci ise sarı kart sınırında bulunuyor.
Fenerbahçe, bu maçla birlikte Gençlerbirliği ile lig tarihinde 92. kez karşı karşıya gelecek. sarı lacivertli ekip, başkent ekibiyle oynadığı geride kalan 91 maçta 46 galibiyet alırken, 30 maç berabere sonuçlandı. Gençlerbirliği ise 15 mücadeleden galip ayrıldı.
Fenerbahçe , rakibiyle Ankara’da çıktığı 45 maçtaysa 15 galibiyet alırken, 18 maçta eşitlik bozulmadı, 12 karşılaşmayı ise kırmızı siyahlılar kazandı.
Rakibine karşı çıktığı son 7 maçın 6’sından galip ayrılan Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ne karşı oynadığı son 36 karşılaşmada ise 26 kez kazanırken, sadece 3 yenilgi aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ