FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’da Henry Onyekuru idmana çıkmadı.  Kulüpten hiç bir alacağı olmadığı açıklanan futbolcunun, 30 Haziran tarihinde biten kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı kırmızılı ekibin AS Monaco FC ile yaptığı ilk görüşmeden olumsuz yanıt almasından dolayı futbolcunun idmana çıkmadığı açıklandı.  AS Monaco FC’nin sezon öncesi çalışmalarına davet ettiği  Henry Onyekuru durumunun ne zaman netleşeceği konusunda belirsizlik var. 

03 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.

Galatasaray kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklama şu şekilde;

Kulübümüz ile olan kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona eren profesyonel futbolcu Henry Onyekuru, sözleşmesinin uzatılması için AS Monaco FC ile yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuç alınamamasından dolayı antrenmanlara çıkamamıştır.

AS Monaco FC’nin sezon başı hazırlıkları için davet edilen oyuncunun, sözleşmesinin uzatılması hususunda kulübü ile görüşmeler devam etmektedir.

Oyuncu ve kulübüne borcumuz bulunmamaktadır.

Gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Galatasaray Spor Kulübü

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ